Nu Support & Gisela Jellema

Gisela Jellema (Bachelor degree in Hospitality Management) beschikt over ruim 13 jaar waardevolle werkervaring op het gebied van executive support, commercieel relatiebeheer en op projectmatig vlak. Ze heeft gewerkt bij zowel non-profit en lokale organisaties tot zeer commerciële en internationaal georiënteerde organisaties, met elk een eigen cultuur waaronder Heinz, Kroymans, De Belastingdienst, PiCompany, Corus Tubes.

Dankzij deze ervaring kan Gisela zich snel aanpassen aan vrijwel iedere werksituatie, de continuïteit van uiteenlopende processen waarborgen en nieuwe projecten oppakken. Zij is sterk in het aanbrengen van structuur, in ontzorgen, alert anticiperen op situaties als efficiënte spin in het web en actieve sparringpartner. Het vertalen van een behoefte naar een concreet plan met meetbare resultaten, daar loopt ze warm voor. Daarnaast weet Gisela met haar empathisch vermogen makkelijk contact te maken, anderen te enthousiasmeren en te fungeren als klankbord. In haar aanpak is zij pragmatisch, resultaatgericht, gastvrij en open.

Kernkwaliteiten
• Managen
• Aanbrengen structuur
• Coaching
• Betrouwbaar
• Daadkrachtig
• Service-gericht

Mijn missie
Ruimte creëren voor succes.

Typisch Gisela:

“Gastvrije verbinder met een pragmatische benadering
en een ‘can do, will do’ mentaliteit”


Maak persoonlijk kennis met Gisela
 en stuur een e-mail naar gisela@nusupport.nl
of bel +31 (0) 6- 46 74 54 55. Uiteraard kun je ook haar LinkedIN-profiel bekijken met onder andere een aantal voorbeelden van praktijkcases.

nusupport-linkedinMeer over Gisela Jellema op LinkedIN