Wanneer Nu Support

‘Het werkaanbod fluctueert en de vraag naar personeel verandert voortdurend. Het flexibel inzetten van arbeidskracht is belangrijk om hierop te kunnen anticiperen.’
Herkenbaar?

Nu Support is dé interim oplossing bij behoefte aan:

– Executive Support
– Sales Support
– Project Support

Je kunt vertrouwen op de dienstverlening van Nu Support onder andere bij:

Zwangerschapsverlof
Nu Support begrijpt dat je als werkgever de vervanging bij zwangerschapsverlof zo goed mogelijk wilt laten verlopen. Nu Support zorgt ervoor dat het werk tijdens het zwangerschapsverlof en, indien gewenst, in de periode daarna voor een aantal dagen per week wordt ingevuld.

Langdurige ziekte
Vaak is het voor een onderneming niet eenvoudig om in te schatten hoe lang de herstelperiode van een langdurig zieke werknemer duurt. Soms kan zelfs het voorkomen dat de betreffende medewerker beperkt of helemaal niet meer aan de slag kan. Tijdens deze situatie ben je als werkgever genoodzaakt om tijdelijk vervanging te regelen. Nu Support vult dit professioneel in.

Openstaande vacature
Je hebt een vacature geplaatst voor een functie op het gebied van executive support of ondersteuning aan commercieel relatiebeheer. En een stroom aan reacties ontvangen. Je wilt er dan natuurlijk wel zeker van zijn dat je de juiste kandidaat selecteert. Dus neem je geen overhaaste beslissingen. Met Nu Support kun je de sollicitatieperiode probleemloos overbruggen.

Tijdelijke pieken
Heb je een grote order binnengehaald? Levert een nieuwe campagne veel aanvragen op? En wil je deze tijdelijke piek goed opvangen? Of zoek je ondersteuning bij een nieuw of lopend project? Ook dan kun je bij ons terecht.

Natuurlijk kun je ook op onze dienstverlening vertrouwen in andere denkbare situaties.

Contact
Wil je meer weten? Neem contact met ons op.