Nu Support & Spieren voor Spieren: een mooi sportief partnership

Wij zijn dankbaar voor onze gezondheid en om die reden ondersteunen wij vanuit Nu Support voor de komende jaren stichting Spieren voor Spieren. Voor zo´n 20.000 kinderen in Nederland is het niet vanzelfsprekend om onbezorgd te kunnen rennen, fietsen, spelen en sporten. Zij hebben een spierziekte en dat beperkt hen in alles wat ze willen en kunnen. Spieren voor Spieren helpt deze kinderen door het financieren van onderzoeken naar betere behandelmethoden voor spierziekten.

Nu Support ondersteunt Spieren voor Spieren financieel en door zelf en samen met relaties deel te nemen aan diverse sportevenementen die speciaal voor de stichting zijn georganiseerd. Een mooi sportief partnership. Wij hebben Spieren voor Spieren-beschermheer Ronald de Boer alvast ontmoet tijdens de Wintertijd Challenge. Lees hier het persbericht.

FullSizeRender


Ook samen met Nu Support deelnemen?
Wij nodigen onze relaties van harte uit om gezamenlijk met Nu Support deel te nemen aan de sportieve evenementen van Spieren voor Spieren. Ben je geïnteresseerd, neem dan gerust contact met ons op. Ook als je Nu Support nog niet kent, nodigen wij je van harte uit om samen met ons deel te nemen.