Nu Support stelt zich voor

Nu Support is opgericht door Gisela Jellema en Mirelle Huiberts. Beiden zijn afgestudeerd aan de Hogere Hotelschool te Leeuwarden. Ze kennen elkaar inmiddels bijna 20 jaar. Wat Mirelle en Gisela delen, zijn het enthousiasme en de gedrevenheid om anderen te laten excelleren. Inspelen op behoeften en zorgen dat alle randzaken goed geregeld zijn, zodat men zich kan focussen op dat wat er voor de organisatie toe doet. Ze hebben tijdens hun carrière gemerkt dat je met een warme, gastvrije benadering, gecombineerd met een zakelijke aanpak, het verschil kunt maken. Een kans die ze graag pakken. Het werkt plezierig samen, je krijgt meer voor elkaar en je boekt gezamenlijk betere resultaten.

Aangenaam, wij zijn Nu Support. Wij staan voor:

 • een hospitality mentaliteit
  Een hartelijk ontvangst van klanten en prospects, de juiste aandacht voor medewerkers binnen de organisatie en open communicatie. Hiermee kun je echt het verschil maken.
 • 25 jaar ervaring in executive support, sales support en project support
  Wij kennen het klappen van de zweep, weten ons snel aan te passen aan nieuwe werksituaties en -culturen, kunnen de continuïteit van verschillende processen waarborgen en alert anticiperen. Wij denken graag actief mee over het benutten van kansen en het doorvoeren van (proces)verbeteringen.
 • ervaring in diverse sectoren
  Onder andere in de zakelijke en financiële dienstverlening, bij de (semi)overheid, in de FMCG en in de hospitality branche.
 • een directe persoonlijke kennismaking
  Bij Nu Support zit je met de professionals om tafel die straks de opdracht uitvoeren. Zo weet je meteen of de juiste ‘klik’ er is en kunnen wij zelf de kwaliteit van onze diensten waarborgen.

Wil je meer weten over:
Mirelle Huiberts
– Gisela Jellema