Wintertijd Challenge

Wintertijd Challenge

Meer dan  EUR 300.000,- opgehaald tijdens Wintertijd Challenge

In de nacht van 24 op 25 oktober 2015 vond de 5e editie van de Wintertijd Challenge plaats. Tijdens het teruggaan van de klok van zomertijd naar wintertijd is er op 155 locaties in Nederland gesport om geld in te zamelen voor onderzoek naar spierziekte bij kinderen. Hierbij is inmiddels al meer dan  EUR 300.000,- opgehaald voor de Stichting Spieren voor Spieren. 

Ook Nu Support heeft deelgenomen aan het evenement in Utrecht op de locatie bij UNIT4. En met inzet van gezonde spieren voor zieke spieren ruim 1 uur hardgelopen tezamen met zo’n 40 deelnemers. Zowel een lichamelijke prestatie als een geldelijke prestatie want met ruim EUR 1.130,- aan sponsoring heeft Nu Support het hoogste sponsorbedrag binnengehaald van de hardlopers van UNIT4 (totaalbedrag van EUR 30.000,-) net als in 2014.

Onder het genot van champagne hebben alle deelnemers en bezoekers geproost op het succesvolle evenement. Nu Support kijkt terug op een zeer geslaagde challenge en laat weten trots te zijn op haar prestaties. Deze prestaties bevestigen de commitment waar Mirelle Huiberts en Gisela Jellema – van de Wijngaart voor staan.

Beker sponsorbedrag lopers